Søk med eiendomstype

Velg hva slags type eiendom du er på jakt etter

Costa Blanca Syd

Kilometervis med strender av høyeste kvalitet. Fine turveier, sykkelveier, fredet turterreng gjennom sval pinjeskog.  Alle de golfbanene en golfer kan drømme om.   Gran Alacant, Arenales del Sol, Benidorm, Elche, Guardamar, Torrevieja, Punta Prima, Cabo Roig, Campoamor, Horadada og La Zenia er noen av stedene hvor vi kanskje har akkurat den leiligheten eller villaen som du har drømt om.

Mazarron

Fullt av spennende historie, tradisjoner og  preget av sin strategiske beliggenhet ved havet.

Kun 3 mil fra flyplassen i Alicante ligger Guardamar del Segura som er en hyggelig Spansk by ved utløpet av elven Segura. Her er det en deilig lystbåthavn og kilometervis med strender av høyeste kvalitet. Det er fine turveier gjennom pinjeskogen som ligger tett ved byen og stranden. Stranden i Guardamar er prisbelønnet og hele 14 km lang. I sommerhalvåret har stranden badevakter og en del av stranden er gjort handikapvennlig.

God bussforbindelse mellom Guardamar og Alicante.
Byen har fantastisk beliggenhet helt nede ved stranden.

300 soldager i året er selvfølgelig fristende for mange Skandinaver. Omtrent 35.000 mennesker bor fast i Mazarrón. Befolkningen øker i sommerhalvåret da dette er et populært feriemål for spanske turister og tusenvis av engelske, skandinaviske og tyske har valgt dette stedet for sin feriebolig. Flere og flere Skandinavere overvintrer. Regionen har 35 km kystlinje som er preget av sitt klare vann. 33 strender med fin sand eller stein. Alle tildelt «blått Flagg» for miljø-kvalitet og godt utvalg av tjenester.

Søk i område

[houzez-properties-map property_state=”” property_city=”” property_status=”” posts_limit=””]

Mer om Guardamar

På grunn av den ideelle geografiske beliggenhet på Costa Blanca har Guardamar alltid vært naturlig sted for mange ulike kulturer. Man kan fortsatt se historiske rester av disse sivilisasjonene.

Festligheter er en viktig del av livet i Guardamar. Lokalbefolkingens entusiasme vil gjøre at du ønsker å delta og være mer enn bare en tilskuer. I februar er det karneval i Guardamar, med kostymer og utendørsfester.

Mer om Mazarron

Mazarrón ligger i en bred bukt som åpner opp mot Middelhavet.  Området  har en kystlinje på 35 km. Den har to viktige bysentra: havnen og byen Mazarrón fem kilometer fra kysten. Siden opprinnelsen, har navnet Mazarrón vært knyttet til gruvevirksomhet i fjellkjedene hvor man har funnet sølv, jern, aluminium og rød oker.

Mer om Spania Bolig Invest

Spania Bolig Invest» selger leiligheter, villaer og byggeklare tomter i Mazarron -området på Costa Calida kysten, og i Guardamar på Costa Blanca kysten ved Alicante i Spania. «Spania bolig Invest» er en avdeling av Tyrkiainvest som har kontor i Sarpsborg og i Tyrkia. Tyrkiainvest har solgt boliger i Tyrkia til nordmenn i over 12 år.

I Guardamar kan du nyte vannsport på sitt beste: windsurfing, dykking, fiske, vannski og mer. Dessuten finnes det på det kommunale idrettsanlegget innendørs fotballbane, tennisbaner, svømmebasseng, basketball og håndballbaner. Guardamar har en deiling strandpromenade. Rundt lunsjtider og på kveldene yrer det av liv her i travle cafeer, restauranter og barer. Hver onsdag finnes det stort marked bak kirken. Mange mener strendene i Guardamar er de fineste og reneste i Alicante-området.

Ikke rart kystområde kalles Costa Calida -Varm Kyst-, med store strender og små bukter hvor du kan nyte et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, mange forskjellige idretter og fremfor alt nyte livet. Langs kysten av Costa Calida finnes flotte villaer og leiligheter i alle klasser. Eiendomskjøp i Mazarron er en særdeles god investering: Vi vurderer prisene til å være i bunn. Ny fornøyelsespark i milliardklassen, ny flyplass og sakte men sikkert bedre konjunkturer i Europa vil gi prisstigning langt over rentene i banken. Det er også gode utleiemuligheter.

Vi samarbeider med 2 erfarne meglerhus i Spania: Meglerhuset i Guardamar har 50 års erfaring i bransjen og er størst i området. Meglerhuset i Puerto de Mazarron har solgt leiligheter, tomter og villaer til skandinaviske og engelske kunder i over 15 år. Kontakt oss for prospekter som er skreddersydd dine behov og budsjett.

Compare listings

Compare